Pesticide intermediate

Pesticide intermediate

Pesticide ose auala taua o le gaosiga i le gaosiga o fa'ato'aga, lea e faia se sao taua tele i le puleaina o fa'ama'i, fa'ama'i fa'ama'i ma vao, fa'amautu ma fa'aleleia fua o fua.

E ui ina a'afia i le tau o mea tau fa'ato'aga, nofoaga e totō ai, tau, su'esu'ega ma isi mea, o le fa'atauga o vailaau fa'ato'aga o le a fa'aalia ai ni suiga fa'asolosolo mai lea tausaga i lea tausaga, ae o le mana'oga o lo'o tumau pea.

E tusa ai ma faʻamaumauga mai le National Bureau of Statistics, o le gaosiga o vailaʻau faʻamaʻi i le atunuʻu atoa ua faʻaalia le faʻaitiitia o tulaga talu mai le 2017.
I le 2017, o le gaosiga o vailaau faʻamaʻi na pa'ū i le 2.941 miliona tone, ae i le 2018 na pa'ū i le 2.083 miliona tone. I le 2019, o le gaosiga o vailaʻau faʻamaʻi na taofia le pa'ū ma siitia i le 2.2539 miliona tone, i luga ole 1.4 pasene i lea tausaga ma lea tausaga.

I tausaga talu ai nei, o tupe maua fa'atauga fa'atauga a Saina atoa na fa'atumauina pea le fa'atupula'ia.
I le 2018, faʻafetai i le atinaʻeina o vailaʻau faʻamaʻi ma le siʻitia o tau o oloa, faʻapea foʻi ma le faʻalauteleina o le manaʻoga mo vailaau faʻatoʻaga i tinoitupe faʻatoʻaga e pei o le cotton ma atinaʻe, o tupe maua faʻatau a le alamanuia e tusa ma le 329 piliona yuan.
O loʻo faʻatatauina o le tele o maketi o faʻatoʻaga a Saina o loʻo faʻamoemoeina e siitia i le 2020.

'ese'ese vaila'au e mana'omia 'ese'ese va'ava'ai i le gaosiga o le gaosiga.
O se oloa e gaosia e ala i le gaosia o meafaifa'ato'aga, ose auala fa'avaitaimi e tu'ufa'atasia ai ni mea se lua pe sili atu.
I vailaau e tineia ai manu faalafua e mafai ona malamalama o le synergist, e taʻua foi o meaola faalafua.
Muamua e faasino i le faʻaogaina o le koale ta poʻo le suauu oloa e pei o mea mataʻutia mo le tuʻufaʻatasia o mea manogi, vali, resins, vailaʻau, plasticizers, paʻu accelerator ma isi oloa vailaʻau, gaosia i le faagasologa o oloa vaeluaga.

O le tuʻufaʻatasiga o mea vavalalata e masani lava ona faʻatinoina i totonu o le reactor, ma o mea faʻapipiʻi gaosia e vavae ese ma faʻamamāina, e masani lava e ala i tekinolosi faʻapipiʻiina.
Pesticide intermediates ma chloroform extraction o pisinisi kemisi masani iunite faagaioiina, o le faiga masani faagaioiga masani e faaaogaina le koluma distillation, o lenei ituaiga o gaioiga e faigata, maualalo le lelei o le aveeseina, e tele le eletise, o le mea lea ma le loloto o le vaeluaga o tagata faigaluega ma le alualu i luma o tekinolosi gaosiga, o le tele o pisinisi e amata ona faʻaleleia tekinolosi, ma filifili se gaioiga sili atu ona lelei.


Taimi meli: Apr-08-2021